Υπευθυνότητα, Γνώση, Εμπειρία, Εξειδίκευση, Ικανότητα, Πάθος...

Σε προνομιακή τοποθεσία

more

Από τις 11 το πρωί ως τις 11 το βράδυ

more

Με επίκεντρο τον άνθρωπο

more

Ο δημιουργός του Athens Martial Arts, Master Μιχάλης Κοσσυβάκης, ασχολείται με τις Πολεμικές Τέχνες και τα Μαχητικά Αθλήματα ενεργά και αδιάκοπα από το 1974, και τις ασκεί ως κύριο και αποκλειστικό επάγγελμα, από το 1985. Χιλιάδες ασκούμενοι και Αθλητές, αλλά και δεκάδες Εκπαιδευτές και Προπονητές υπήρξαν μαθητές του.
.
Εχει χαρακτηριστεί από τον ειδικό τύπο, με εξώφυλλο και 8σέλιδη συνέντευξη ως «Ο Εκπαιδευτής των Εκπαιδευτών», ενώ εδώ και χρόνια, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ελάχιστους Ελληνες Δασκάλους, που διδάσκουν ως εισηγητές σε Ευρωπαϊκά, Διεθνή και Παγκόσμια Συνέδρια, σε Ευρώπη – ΗΠΑ και Καναδά.

Ο Διευθυντής του Athens Martial Arts ξεκίνησε την μαθητεία του στις Πολεμικές Τέχνες το 1974 στην Αθήνα και το 1980 συνέχισε στη Νέα Υόρκη. Εχει τιμηθεί με το Προεδρικό Βραβείο των Σπορ των ΗΠΑ (1993) με δίπλωμα υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο Bill Clinton, ενώ από το 1995 είναι πτυχιούχος προπονητής Καράτε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με άδεια εξασκήσεως Επαγγέλματος από το Υπουργείο Πολιτισμού.
.
Είναι αναγνωρισμένος και διπλωματούχος εκπαιδευτής και προπονητής από πολλές Παγκόσμιες Ομοσπονδίες, ενώ έχει παρακολουθήσει πάνω από 300 σεμινάρια Πολεμικών Τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων σε Ευρώπη και Αμερική.

Ο Master Μιχάλης Κοσσυβάκης, στα 46 χρόνια ενασχόλησής του με τον Αθλητισμό, έχει 42 χρόνια εμπειρίας στις πολεμικές τέχνες, από τα οποία, τα 31+ χρόνια αφορούν επαγγελματική σταδιοδρομία σε δικές του σχολές, με πάνω από 70.000 (εβδομήντα χιλιάδες) ώρες εκπαιδευτικής τριβής και διδακτικής επάρκειας.
.
Εχει διδάξει ως εισηγητής, σε περισσότερα από 2.000 (δυο χιλιάδες) σεμινάρια, σε Ελλάδα, Ευρώπη, ΗΠΑ και Καναδά.

Με σπουδές στο εξωτερικό (κυρίως ΗΠΑ) και συμμετοχή σε δεκάδες σεμινάρια από Grand Masters, Masters, Παγκόσμιους Πρωταθλητές…, έχει λάβει υψηλή εξειδίκευση σε αρκετούς τομείς των τμημάτων που διδάσκει.
.
Στα επίσημα poster των εισηγητών σε Ευρωπαϊκά, Διεθνή και Παγκόσμια συνέδρια, τον παρουσιάζουν ως FMA Specialist και Βlade Specialist.

O Master Μιχάλης Κοσσυβάκης, εδώ και αρκετά χρόνια, καλείται στο εξωτερικό για να διδάξει ως εισηγητής σε Ευρωπαϊκά, Διεθνή και Παγκόσμια Συνέδρια, καθώς και σε καλοκαιρινά camp, και σε σεμινάρια (Eυρώπη – ΗΠΑ – Καναδάς)
.
Επιπλέον, είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας http://www.self-defense.gr και Πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής για την διοργάνωση του 18ου Παγκόσμιου συνέδριου πολεμικών τεχνών της WKF που θα διεξαχθεί τον Μαϊο του 2018 στην Αθήνα http://www.wkf2018greece.com

Ο δημιουργός του Athens Martial Arts, έχει αφιερώσει πάνω από τα 4/5 της ζωής του στις Πολεμικές Τέχνες και τα Μαχητικά Αθλήματα. 42 χρόνια συνεχή και ενεργή ενασχόληση, υπηρετώντας τον χώρο από κάθε θέση, πόστο και αξίωμα.
.
(Μαθητής, Αθλητής, Πρωταθλητής, Εκπαιδευτής, Προπονητής, Κριτής, Διαιτητής, Διοικητικός Παράγοντας, Aρθρογράφος, Εκδότης, Εμπορος, Πρόεδρος και μέλος Σωματείων, Πρόεδρος και μέλος Ομοσπονδιών, Πρόεδρος και μέλος Οργανωτικών Επιτροπών, Διευθυντής Αγώνων, Αρχηγός και μέλος Αποστολών, Διοργανωτής Αγώνων – σεμιναρίων – Φεστιβάλ, Εισηγητής, Διεθνής Εισηγητής, Αντιπρόσωπος Παγκόσμιων Ομοσπονδιών…)

Απόλυτα προσηλωμένος στον χώρο των Πολεμικών Τεχνών και των Μαχητικών Αθλημάτων, συνεχίζει με το ίδιο πάθος, πίστη, διάθεση και μεράκι να υπηρετεί αυτό που αγαπά και τιμά.
.
Στην εισαγωγή παρουσίασης του σύντομου βιογραφικού του, γράφει: «Bρίσκομαι ενεργά στον χώρο των πολεμικών τεχνών πάνω από τα 4/5 της ζωής μου. Γιά μένα ήταν και είναι ένας μαγικός και ανεξάντλητος κόσμος. Ολα αυτά τα χρόνια, νιώθω να κυλάει στις φλέβες μου η ίδια θέληση και αγάπη. Σαν όταν και το τελευταίο σου μόριο δηλώνει παρόν και συνεπαρμένο από τον στόχο που έχει βάλει το πάθος σου»

Show all classes

CHECK OUT

Class schedule

more


3 2

Πολεμικές Τέχνες

FILIPINO MARTIAL ARTS (Arnis – Kali – Eskrima), PANANTUKAN (Filipino «Dirty» Boxing), FCS GREECE International (Training Program for Self Defense and Fighting Skill) WOMEN’S Self Defense, KARATE Kids

3 2

Μαχητικά Αθλήματα

KICK BOXING (K1 – Low Kicks, Full Contact, Light Contact, Point Fighting), KARATE Kids Program

3 2

Διάφορα

CARDIO KICK BOXING, PILATES, MODERN DANCE (Adults – Kids), YOGA 

BLoDBBcCYAASEvg